LETNÁ AKCIA na kvalitné ekopalivá

Hoci to v týchto dňoch za oknami ešte nevyzerá, ale veríme, že pomaly sa k nám dostanú aj teplé, slnečné dni. Všetci sa na to tešíme, čo poviete?

S prichádzajúcimi teplejšími dňami však pre majiteľov klasických, či automatizovaných kotlov a krbov vzniká aj jedna úloha – pripraviť si palivo na zimu v lete. Určie poznáte slovenské porekadlo – keď sa zima opýta, čo si robil v lete. Áno, je to tak. Práve v lete sa treba pripraviť na vykurovaciu sezónu. S ukladaním peliet alebo brikiet je to z časového hľadiska určite menej náročné ako s prípravou dreva. Nemusíte ich nikde zháňať, kálať a nakoniec ukladať polienko po polienku niekde do pivnice.

Pozrime sa však na to z finančnej stránky. Palivo je oproti cenám v zime oveľa lacnejšie a Vy tak môžete ušetriť značnú sumu peňazí, ktoré, povedzme si úprimne, viete použiť aj lepšie, napríklad na výlet so svojou rodinou. S príchodom zimy sa cena ekopalív zvyšuje z rôznych dôvodov a preto si kúpu paliva na zimu netreba odkladať na poslednú chvíľu.

A potom je tu aj druhý dôvod na kúpu palív v lete a to celkom praktický – v lete si brikety, či pelety poukládate na svoje miesto a zima Vás svojím, niekedy aj nečakaným príchodom, neprekvapí.

V našom e-shope ekomall.sk Vám počas mimo vykurovacej sezóny ponúkame kvalitné ekopalivá za výborné ceny so službou dovozu priamo k Vám po celom Slovensku.

Kúrite v klasických kotloch, či krboch? Vybrať si môžete kvalitné bukové brikety, ktoré Vám zabezpečia príjemné teplo v priebehu niekoľkých minút.

V ponuke máme aj valcové brikety z miešaného dreva buk/smrek.

Pre majiteľov automatizovaných kotlov máme pripravené kvalitné smrekové peletky triedy A1.

 

Drevená briketa
Pelety

 

www.ekoplam.sk
Peletové pece a
pece na tuhé palivo